Cajsa Schüllerquist

2012 genom min iPhone

Kategori: Allmänt

Sammanfattar året med bilder från iPhonen
Började året hemma i fina Bönan.
Blev lite jobb, både i sjukhusets källare och på Bomässan.
Påbörjade planeringen av ett projektarbete och tog en tur tilll Sthlm
Blev hockeyintresserad och fick uppleva ett Sm-Guld!
Våren kom
Hade fina stunder med klassen.
Avslutade andra året i skolan med klassfest
Cyklade hem när solen gick upp i början på sommarlovet
Tog några roadtrips med familjen.
TOG KÖRKORT!
Hade några fina kvällar med solnedgångar
Kastade mig ut i världen ensam för första gången och landade i Trieste.
Jobbade arslet av mig, hade hemlängtan, fick besöka Venedig, blev solbränd, hängde på en pir i solnedgången och fick för första gången stå på egna ben.
Kom hem glad och solbränd
Firade brorsan som fyllde 15!
Började sista året i skolan och "Fångade Dagen"
Hade en italienare inneboende hos mig en vecka, den mest intensiva veckan jag upplevt.
Började en tradtion med fredagsluncher med dessa fina
Tog en hel del promenader i mina gamla kvarter
Hängde även i bönan.
Gav mig ut på ett andra äventyr, denna gången till Rom.
Påbörjade Projektarbetet som innebar många bilturer och hårt arbete
Blev kär i ett pojkband
Firade bästis 18-årsdag
Började planera 2013 med fangruppen
Hängde på gymmet nästan varje dag
Invigde Gävlebocken
Spenderade löjligt mycket tid med bästis
Hann med några utgångar
Hade julbord och julklappsbyte
Klädde Disneygranen
Käkade julmiddag med finaste familjen
 
Detta år har varit grymt. Jag har rest mer än någonsin, stått på egna ben och fått växa upp. Fyllt 18 år och börjat sista året på gymnasiet. Året har varit fint på så många vis men nu blickar jag framåt och är redo för 2013! Har oerhört mycket att se fram emot och ännu större stunder att uppleva. Så nu kör vi.
 

Julklappar

Kategori: Allmänt

Några av årets julklappar!

Juldagen

Kategori: Allmänt

Har legat i sängen i pyjamas hela dagen. Skjutsade in bror till stan vid lunch, men hade fortfarande pyjamas på mig. Imorgon blir det en liten utflykt till grannstaden om vädret tillåter. Måste ut ur huset efter denna dag..

Julafton

Kategori: Allmänt

Fina Fina Julafton

Lördags

Kategori: Allmänt

Hade en jättefin lördag med vännerna. Julbord, julklappsbyte och en liten utgång på det. Fint avslut med dem på 2012.

Nära

Kategori: Allmänt

Nu är jullovet nära. Har sagt hejdå till bästa vännen för några dagar sen och imorgon blir det ett till hejdå. Så nu väntar två veckor av ensamhet. Ska dock njuta så mycket av dessa tre veckors ledighet för de är efterlängtade! Får försöka roa mig med annat tills de återvänder. 

FRIDAY

Kategori: Allmänt

Ciaooo. Har äntligen fått helg efter en ynka timme i skolan. Lunchade med Clara efter och köpte en väldigt konstig julklapp innnan jag begav mig hemåt. Blir hemma ikväl, somnar väl förmodligen om några timmar hehe
 
Imorgon blir det julmys med fina vänner!

Lucia

Kategori: Allmänt

Luciaaa. Blev dock inget luciatåg för mig - valde sängen istället. Hela dagen har iallafall spenderats med PA och lite gymmande.
 

the day

Kategori: Allmänt

Haft en ganska ointressant dag men har hunnit med en del. Gjorde sista provet innan jullov och fick vg+. Förfrös händerna i väntan på en sen buss. Skottade bort en halvmeter snö. Simmade en halvtimme på fjärran. Körde fast i snön. Pluggade lite. Och njöt av ledigheten. Nu; SÖMN

Senaste

Kategori: Allmänt

Såhär har mina senaste dagar sett ut. Firade PA:t med utgång i lördags, hamnade i tidningen på söndagen och har sedan dess suttit med skolböckerna och spotify. Pluggat i konstant en vecka snart, blir nog en vecka till, men sedan är det lov!!

Bästa

Kategori: Allmänt

UT

Kategori: Allmänt

Drar till Clara nu sedan en drink i stan! 

BUSDAGEN

Kategori: Allmänt

Dagen D är nu över.

Tröjor

Kategori: Allmänt

Tre fina från Gina.

Plugg. Plugg. Plugg.

Kategori: Allmänt

Tog ledigt från skolan idag för att plugga ikapp. Fick gå upp halv sju ändå för att skjutsa mamma till tåget. Somnade om i soffan ett par timmar och skulle sen in till stan och möte Viktor. Märkte dock att en vinflaska läckt ut över mina fina tröjor så sprang runt med tårar i ögonen ett tag innan jag tog mig in till stan där jag körde runt i snön och letade parkeringsplats. Vi pluggade iallafall i fyra timmar innan jag begav mig hemåt. Mellanmål och ytterligare plugg innan jag begav mig till gymmet. 22 minuter på springbandet och 5 minuter rodd.
Har precis gjort pizza till familjen och sitter nu i soffan och kollar xfactor. Blir en tidig kväll ikväll för imorgon är det dags för PA-redovisning!
 

One Direction

Kategori: Allmänt

Mina kärlekar i livet.

Julklappar

Kategori: Allmänt

Som sista föreberedelse inför PA var vi tvungna att slå in runt 15 julklappar. Allt från skateboards till barbiedockor till nallebjörnar. Bra gick det iallafall även om vissa paket blev finare än andra... Nu kryper jag ner i sängen och pluggar lite sen måste jag få sova. Natti

FÄRGA HÅRET

Kategori: Allmänt

Går och funderar på om jag inte ska färga håret igen. Åt motsatt håll denna gång dock. Detta skulle nog kännas bra.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Åt godis igår. Det sämsta beslutet jag tagit på länge, haft plågande magsmärtor hela dagen. Men fått mycket gjort ändå. Hade en lektion i skolan men hängde ändå där från halv nio till två. Jag har min PA-presentation på lördag så just nu stressar vi ihjäl oss för att allt ska bli perfekt. Åkt runt och sladdat i stan för att inhandla pysselprylar och målat en fiskedamm. Avslutade allt med ett pass på gymmet och sedan hem i snön. Nu inväntar jag Jenny och Olivia för ytterligare jobb inför Lördagen. See ya
 

Onsdag

Kategori:

Denna dag var lång. Jag har fått mycket gjort dock. Sprungit runt på Ica Maxi och plockat godsaker till PA, pluggat osv. Har nu lagt mig under täcket innan maten. Vill bara sova bort denna kväll, kan dock bli lite plugg ändå.

Måndag

Kategori:

Kallaste dagen sedan jag föddes, utan tvekan. -20 jävla grader. Började dagen med en försening på 20 minuter eftersom jag inte tänkte på att bilen skulle vara snötäckt. Tränade under håltimmen och slutade vid fyra. Bilen lade då av mitt i en korsning och vägrade starta igen så där satt vi ett tag. Allt strejkar i denna kyla. Nu har jag pluggat matte i 3 timmar så sängen känns lockande!!

Skyltsöndag

Kategori: Allmänt

Fick ett avbryt i plugget för att träffa mina fina! Åkte in på skyltsöndag och bockinvigning. I -16 grader var det lagomt skönt men trevligt hade vi. Nu borde jag plugga men har bestämt mig för att sätta på en film och slappa istället. Plugget får vänta tills imorgon...

Snö

Kategori: Allmänt

Saturday

Kategori: Allmänt

Såhär såg min lördagskväll ut. Goda pizzor, fina fina vänner, snöstorm,

Lördag

Kategori:

Drog till gymmet efter frukost och körde lite armar. Köpte en blus och åkte hem. Slängde i mig lunch och åkte sedan till Valbo med pappsen för att kolla lite.r nu påväg hem med naturgodis. Måste plugga matte hela eftermiddagen men sedan får jag träffa två fina :)

Julmorgon

Kategori: Allmänt

Idag börjar officiellt julen. Fick bli skinkmackor och te till frukost framför julkalendern. Utanför är tomten snötäckt och det är ljus tända i hela huset. Det här är den bästa tiden på året. Utan tvekan. 

SACO

Kategori: Allmänt

Spenderade gårdagen på Sacomässan i Sthlm i förhoppning att finna svar om min framtid. Vet inte riktigt om det skedde, men fick iallafall en trevlig dag med fina vänner. Blev en 3.5 timmars bussresa hem i snöstorm också, en näradöden upplevelse. Halvsov sedan i soffan resten av kvällen.